Körúti otthon, egyedi átgondolt minőségi kialakítás, értékálló befektetés!

Tulajdonostól eladó 1,5 szobás, erkélyes, igényesen felújított, panorámás lakás liftes tégla épületben.

Jól berendezhető nappali:

A lakás teljes felújításon ment keresztül. Hőszigetelést kapott, 3 rétegű, kiemelt hangszigetelésű nyílászárókat, az új cirkó kazán teljes körűen biztosítja a fűtést fal és mennyezetfűtéssel kombinálva, így biztosítva a nagyon alacsony fenntartás.

A hűtésről 2db inverteres klíma gondoskodik.

A fotókon szereplő egyedi beépített bútorok, lámpatestek az ingatlan részét képezik.

Az amerikai konyhás gépesített nappali modern, új és garanciális.

A falakban új, átgondolt az elektromos vezetékrendszer, új a víz és csatornarendszer.

Újak a szaniterek, frissen van festve.

A korszerű ablakoknak és a 4. emelet magasságának köszönhetően, a forgalom zaját kizárva, panorámás kilátásban gyönyörködhetünk a budai hegyekkel és a szabadság szoborral és Puskás Aréna sziluettjével.

Minden közmű egyedi mérőállás szerint fizetendő, a közös költség 7.400.- Ft, ami tartalmazza a felújítási alapot, lépcsőház takarítást, szemét szállítási díjat stb.,

A 44 m2-es lakáshoz további 2 m2-es erkély és 2 m2-es leválasztott pincerész tartozik.

Az épületben lift található.

Amennyiben autóval parkolni szeretnénk, a ház előtt, mellett teljes biztonsággal találni parkolót!

Kerékpárút a ház mellett:

Egyedi extrák:

–              falfűtés

–              bidés wc

–              ivókutas mosdó

–              gránit mosogató

–              hálószobában több féle berendezésre alkalmas vezeték előkészítés

–              egyedi magas minőségű nyílászárók

–              műfüves erkély

–              led világítás

Korszerű gépészet, modern berendezés, minimál rezsi, városi pezsgésben a nyugalom szigete!

Az épület tégla, a lift a pinceszintre is közlekedik.

Jöjjön el, nézze meg és tapasztalja meg!

Elhelyezkedése kiváló:

Az 1 percre lévő Puskás Aréna Park, sportolásra, sétára, napozásra is kiváló lehetőséget nyújt.

M2 metro- 350m, 1-es villamos – 2 perc séta, Kis Spar – 2 perc séta, Nagy Tesco – 10 perc séta

Aréna pláza, Városliget- 2 megálló

Cím: Budapest XIV. Hungária Körút 37.

Ár: 48.900.000,-Ft

Érdeklődni:        +3630-9935532 (tulajdonos)

Részletes leírás:

A lakásba belső, csendes lépcsőházból lépünk be. Az előszoba kényelmes, tágas. A világítása led mennyezeti lámpából áll, amely egyedi bútorzatot emel ki. A bútorzata fogas, 2 ajtós szekrényből és polcokból áll. A bejárat mellett került elhelyezésre a kaputelefon és a fi relével szerelt, szakaszolt új kismegszakító tábla. A bejárati ajtó biztonsági kialakítású, acél szerkezettel, integrált csengővel és kilincs világítással.

Balra helyezkedik el a tágas hálószoba, amelyben a bútorzat többféle módon helyezhető el. A tulajdonosát kellemes design és ízléses függönyözés várja. A mennyezeti világítása ledes, színhőmérséklet választós távirányítású lámpatest. A hálóban a fűtést fal és plafon fűtés biztosítja, a hűtésről inverteres split klíma gondoskodik. A nyílászáró új (Kömmerling), bukó-nyíló és résszellőzést biztosító funkcióval rendelkezik. A helyiségben rejtett kábelcsatornával TV előkészítés (koax) is kialakításra került.

A folyosó következő helyisége a fürdőszoba, ahol kényelmes 80cm széles mosdó és mosdószekrény került beépítésre, vízvételre alkalmas csapteleppel amely ivókút funkcióval is rendelkezik. Nagyméretű tükör és led tükörvilágítás biztosítja a kényelmes használatot. A helyiségben mosógép előkészítés került kialakításra. A zuhanyzó tágas, nagyméretű üvegfallal leválasztott, a zuhanypanel minőségi. Törölköző szárító radiátor növeli a komfortot. A fűtést új kombi cirkó biztosítja, a lakás minden helyisége fűtött, amelyről a precízen kialakított fűtési osztó-gyűjtő gondoskodik. A lakáshoz tartozó kémény új, bélelt. A fürdő szellőzése a pára minimalizálás miatt biztosított. A wc modern, bidé funkcióval rendelkezik.

Az előszobából egyenesen haladva lépünk be a tágas, klimatizált nappaliba, amelynek a jobb oldalán kapott helyet a konyha amerikai elrendezéssel. A konyha teljesen gépesített, egyedi minőségi berendezésekkel felszerelt. A tulajdonost kényelmes bár asztal várja. Az asztal fölött design lámpa teremti meg az egyedi hangulatot. További 2 integrált led lámpatest került beépítésre a konyha funkcionális világítása és a nappali szeparálható világítása miatt. A bútorban led világítás és usb töltésre kialakított konnektorok kerültek elhelyezésre. A tágas térben TV és média előkészítés található az ablakokon ízléses függönyözés biztosítja a tulajdonos kényelmét. A zajtalan nappaliból az erkélyre léphetünk ki, átérezve a nagyváros lüktető ritmusát. Az erkély műfüves borítású.